Home Over Projecten Blog Contact

Sander Jonk

Sinds mijn jeugd houd ik mij bezig met alles dat te maken heeft met computers en elektronica. Tijdens de middelbare school is web ontwikkeling mijn focus geworden en heb ik veel van mijn tijd besteed met het bouwen van eigen projecten en websites voor vrienden en familie.

Na de middelbare school heb ik de keuze gemaakt om de opleiding HBO-ICT: Business IT & Management te volgen. Ik wilde graag meer leren over de zakelijke kant van het vak en in mijn vrije tijd doorgaan met mezelf door ontwikkelen op het technische vlak.

Hoogtepunten

September 2018Begin opleiding Business IT & Management

In 2018 begon ik aan de opleiding Business IT & Management om mij te verdiepen in de business kant van de IT wereld. Ik wil later graag blijven ondernemen en ik hoop na deze opleiding alle competenties te beheersen die ik hiervoor nodig heb.

Januari 2019Oprichting Web-SJ

Web-SJ richtte ik op met als doel om het voor bedrijven makkelijker te maken om een mooie en indrukwekkende online ervaring neer te zetten.

Februari 2020Stage bij Peakfijn

Peakfijn is een bedrijf dat zich focust op het bouwen van web en mobile apps voor voornamelijk startups. Ik heb 5 maanden stage mogen lopen bij dit bedrijf en heb in deze periode heel veel geleerd over geavanceerde technologien en over het werken in teamverband.

Maart 2020Oprichting Vraag het de Student

Vraag het de Student is een platform dat ik samen met Dewi Verkooij ben gestart om studiezoekers te helpen met het maken van de studiekeuze tijdens de Corona crisis. De studiezoekers kunnen vragen stellen aan studenten over hun opleiding en andersom kunnen studenten zich aanmelden om vragen te beantwoorden.

Juli 2020VHDS wint Golden Dot Award

Vraag het de Student werd uitgeroepen tot beste propedeuse project van 2020 op de opleiding Communication and Multimedia Design aan de HvA.

Maak een afspraak

Begin vandaag nog met het bouwen van uw nieuwe online visitekaartje.

Neem contact op