Home Over Projecten Blog Contact

Sander Jonk

Sinds mijn jeugd houd ik mij bezig met alles dat te maken heeft met computers en elektronica. Tijdens de middelbare school is web ontwikkeling mijn focus geworden en heb ik veel van mijn tijd besteed met het bouwen van eigen projecten en websites voor vrienden en familie.

Na de middelbare school heb ik de keuze gemaakt om de opleiding HBO-ICT: Business IT & Management te volgen. Ik wilde graag meer leren over de zakelijke kant van het vak en in mijn vrije tijd doorgaan met mezelf door ontwikkelen op het technische vlak.

Hoogtepunten

Februari 2022Afstuderen bij Synetic

Bij Synetic doe ik onderzoek naar- en bouw ik een dashboard dat frictionless development moet gaan bevorderen. Synetic is een full-service digital agency in Haarlem en bouwt met een team van +- 50 man digitale oplossingen voor onder andere KRO-NCRV, FrieslandCampina en nog veel meer bedrijven.

Oktober 2021Fooi ontvangen weer makkelijk maken met Danki

Ik bouw samen met het team van Danki een tool om fooi ontvangen weer makkelijk te maken in een wereld zonder cash. Het project werd onder andere uitgelicht op nu.nl

Februari 2021Laravel Certificering

Via het Laravel Certification Program heb ik mijn Laravel developer certificaat behaald. Ik ben nu officieel gecertificeerd Laravel ontwikkelaar.

Juli 2020VHDS wint Golden Dot Award

Vraag het de Student werd uitgeroepen tot beste propedeuse project van 2020 op de opleiding Communication and Multimedia Design aan de HvA.

Maart 2020Oprichting Vraag het de Student

Vraag het de Student is een platform dat ik samen met Dewi Verkooij ben gestart om studiezoekers te helpen met het maken van de studiekeuze tijdens de Corona crisis. De studiezoekers kunnen vragen stellen aan studenten over hun opleiding en andersom kunnen studenten zich aanmelden om vragen te beantwoorden.

Februari 2020Stage bij Peakfijn

Peakfijn is een bedrijf dat zich focust op het bouwen van web en mobile apps voor voornamelijk startups. Ik heb 5 maanden stage mogen lopen bij dit bedrijf en heb in deze periode heel veel geleerd over geavanceerde technologien en over het werken in teamverband.

Januari 2019Oprichting Web-SJ

Web-SJ richtte ik op met als doel om het voor bedrijven makkelijker te maken om een mooie en indrukwekkende online ervaring neer te zetten.

September 2018Begin opleiding Business IT & Management

In 2018 begon ik aan de opleiding Business IT & Management om mij te verdiepen in de business kant van de IT wereld. Ik wil later graag blijven ondernemen en ik hoop na deze opleiding alle competenties te beheersen die ik hiervoor nodig heb.

Mei 2016Eerste commit naar GitHub

In mei 2016 pushte ik mijn eerste commit naar GitHub. Het was tijd om weg te stappen van ongeorganiseerde mapjes op mijn computer vol met code.

Juli 2015Beginnen met PHP

Ik wilde al heel lang een eigen social media platform ontwikkelen. Daarvoor moest ik een stap verder dan alleen HTML en CSS. In 2015 begon ik met PHP en bouwde ik mijn eerste echt web applicaties.

Juli 2011De eerste website

Ik bouwde mijn eerste website in 2011 met behulp van de Wix website builder. Een coole website voor mij en mijn vrienden op de basisschool.

Maak een afspraak

Begin vandaag nog met het uitwerken van jouw nieuwe idee.

Neem contact op