Home Over Projecten Blog Contact

Golden Dot Award: VHDS

awardproject

Vraag het de Student is in de prijzen gevallen! Tijdens de Golden Dot Awards uitreiking 2020 werd bekend gemaakt dat Vraag het de Student de aanmoedigingsprijs heeft gewonnen. Deze prijs is voor het beste project uit het propedeuse jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de HvA.

In de live stream introduceerde Jeffrey van Label A het project:

Het feit dat dit live staat vinden we echt heel erg knap, want hoe sneller je live gaat hoe sneller je kan leren van je doelgroep en daarmee relevante producten kunt opleveren.

Het was voor ons belangrijk om zo veel mogelijk studenten aan boord te krijgen zodat we daarna zo veel mogelijk studiezoekers konden helpen. Het was voor ons daarom cruciaal om snel live te gaan nu het probleem aan de orde was. De eerste versie van het platform was in 2 dagen ontworpen, ontwikkeld en gelanceerd. Dit heeft erin geresulteerd dat in de eerste week al honderden studenten zich hebben aangemeld.

Wat zijn de Golden Dot Awards?

De Golden Dot Awards worden ieder jaar gegeven aan de beste projecten gemaakt door studenten aan de opleiding Communication and Multimedia Design op de HvA. Dewi Verkooij volgt deze opleiding en is door een docent genomineerd met Vraag het de Student.

Meer informatie over de Golden Dot Awards kan je hier vinden: https://www.cmd-amsterdam.nl/gda-2020/

Wat is Vraag het de Student?

Vraag het de Student is een platform gebouwd door Dewi Verkooij & Sander Jonk (Web-SJ) om studiezoekers te helpen met het maken van hun studiekeuze. Meer informatie over het platform kan je vinden in dit artikel.

Maak een afspraak

Begin vandaag nog met het uitwerken van jouw nieuwe idee.

Neem contact op