Home Over Projecten Blog Contact

Zakelijk mailen bij Web-SJ

e-maildienst

Bij uw hosting pakket krijgt u ook de optie om zakelijke e-mail adressen aan te maken op uw eigen domein. Zo kunt u dan bijvoorbeeld info@mijnbedrijf.nl gebruiken om te communiceren met uw klanten. Dit heeft een aantal voordelen. Klanten weten dan namelijk meteen dat ze met uw bedrijf in contact zijn en het heeft een professionele uitstraling.

Zakelijke e-mail adressen aanmaken kunt u zelf via de klanten portal regelen, maar u kunt ook met mij contact opnemen en dan regel ik het voor u. Het klantenportal is te bereiken via panel.web-sj.com, gebruik de login gegevens die u via de mail heeft ontvangen aan het begin van onze samenwerking.

Inloggen op Outlook

Als u uw e-mail wilt gebruiken op programma's zoals Outlook, dan heeft u de volgende gegevens nodig:

Inkomende mail

Mailserver: mail.web-sj.com
IMAP poort: 993
POP3 poort: 995

Uitgaande mail

Mailserver: mail.web-sj.com
SMTP poort: 465
Verificatie vereist

U kunt altijd contact opnemen als u hulp nodig heeft met het instellen van uw e-mail programma's.

SSL

Als u graag uw mail via een beveiligde SSL verbinding wilt configureren, dan is dat mogelijk. Het kan zijn dat dit niet direct werkt, neem dan even contact op.

Inloggen op uw browser

Het is ook mogelijk om via uw browser in te loggen. Dit kunt u doen via webmail.web-sj.com. U komt dan via een beveiligde verbinding terecht op een login pagina waar u met behulp van uw e-mailadres en wachtwoord toegang krijgt tot uw mailbox.

Maak een afspraak

Begin vandaag nog met het uitwerken van jouw nieuwe idee.

Neem contact op